1.200 pachete cu tigari de contrabanda, descoperite intr-un autoturism

Luni dimineata, la nivelul Sectorului PF Viseu de Sus s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 5.30,, un echipaj al politiei de frontiera a indentificat si oprit in trafic, pe DN 17c, in localitatea Sacel, jud. Maramures, un autoturism marca Dacia Logan, inmatriculat in Romania, in care se aflau doua persoane Gheorghe S si Gheorghe P., in varsta de 49 respectiv 46 de ani, domiciliate pe raza judetului Maramures.

“La controlul efectuat asupta autovehiculului, lucratorii nostri au descoperit doua genti de voiaj in care au fost observate mai multe pachete cu tigari.

Drept urmare, masina si persoanele au fost duse la sediul sectorului pentru continuarea cercetarilor, iar in urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 1.200 pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 14.000 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Legea 86/2006 privind Codul Vamal al Romaniei.

Totodata, autoturismul marca Dacia Logan, in valoare de 11.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea anchetei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In continuare, se fac cercetari iar la finalizarea acestora se vor lua toate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1