1.650.000 de lei vor iesi din visteria orasului. “Iarna baimareana” a primit votul consilierilor locali

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

“Iarna baimareana” i-a adus din nou la masa discutiilor pe alesii locali. Sedinta de indata, organizata de Primaria Baia Mare, a avut loc astazi, 23 noiembrie 2018, de la ora 13.00.

La sedinta au fost prezenti 16 consilieri locali. Proiectul a trecut cu 16 voturi favorabile. Pentru “Iarna baimareana” din visteria orasului va iesi suma de 1.650.000 de lei. Evenimentul se organizeaza cu cooperarea Consiliului Judetean Maramures si Ansamblul Folcloric Transilvania. Din bugetul administratiei judetene se vor aloca 50.000 de lei, cel putin asa a afirmat unul din consilierii locali prezenti la sedinta de azi.

De precizat ar mai fi faptul ca aceasta sedinta, care este publica, a fost anuntata presei de catre Primaria Baia Mare pe email la ora 13.04. Astfel s-a “garantat” faptul ca jurnalistii nu vor lua parte la discutii.

In concluzie, toti baimarenii sunt indreptatiti sa aibe asteptari mari in ceea ce priveste evenimentele pe care le va oferi institutia primarului in perioada 30 noiembrie 2018-1 ianuarie 2019 sub egida “Iarna baimareana”.

“Iarna baimareana”, prea multi bani. Consilierii locali au refuzat evenimentul

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2