1 DECEMBRIE: Sute de baimareni la parada de Ziua Nationala (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sute de baimareni au participat de Ziua Nationala a Romaniei la parada care a avut loc pe Bulevardul Unirii din municipiu.

Ceremonialul militar a debutat cu intampinarea prefectului Vasile Moldovan, prezentarea onorului, salutarea Drapelelor de Lupta si trecerea in revista a Detasamentului de Onoare. Dupa intonarea Imnului National al Romaniei a fost oficiat serviciul religios de catre un sobor de preoti, in frunte cu PS Justin, iar apoi s-a trecut la rostirea alocutiunilor de catre oficialitati.

Momentul cel mai asteptat de catre public a fost ceremonia militara cu folosirea tehnicii si echipamentelor din dotarea structurilor militare din Garnizoana Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

7 Comments

 1. Vasile

  Popii au fost acolo pentru prohod? Dotarea Garnizoanei Baia Mare: 3 camioane, un tab depasit si doua tunuri de colectie. Militari pusi la ingrasat. Asta a ajuns Armata Romana. Cat despre tara, n-ai ce sa mai zici. E un stat muribund. La Multi Ani!

  Reply
 2. Cornel

  foarte frumos, pregatire profesionista. Sonorizarea la care au luat cuvantul oficialitatile si clerul biserices, parca au vorbit la o brecheta , asa de bine s a auzit (penibil,)
  mai apoi mi a placut tehnica militara, masinile de armata si toate acareturile lor. Ma intreb daca acele masini de muzeu pot sa mearga pe asfalt pana la Somcuta, ? sau asta e maxim ce pot sa faca inafara de poluarea care s a vazut acolo.

  in rest dragi Baimareni, cand domnul primar si-a terminat discursul era frumos din partea noastra sa strigam toti URAAA….URAAA….URAAAA.

  1 Decembrie frumos

  Reply
 3. banhidi

  cu asemenea „utilaje” de lupta, de pe vremea lui Kossuth Lajos, cei din armata romana din Baia Mare, mai bine stateau acasa, ca macar nu se faceau de ras… cum poti tu, armata romana, sa iesi si sa prezinti de ziua nationala, o astfel de tehnica de lupta uzata moral si fizic?? asemenea TAB, ARO si DAC numai bune de programul rabla?? vaaaiiiii imi venea sa intru in pamant de rusine.. repet, MAI BINE STATEAU ACASA SA NU VADA NIMENI NIMIC… sau defilau doar militarii fara a fi insotiti de tehnica de lupta…erau mult mai castigati..

  Reply
 4. mmm

  chiar ma gandeam in timpul paradei militare, cum facem noi romanii ca de fiecare data la astfel de evenimente ajungem sa avem pe scena numai hoti si penali care sa ne tina discursuri despre dragoste de tara si despre bunatate – ei care ne fura zi de zi (probabil tot din dragoste), ei care nu pun pret pe nimic din tara asta nici macar pe vietile oamenilor, coruptia din sufletul lor fiind nemarginita … si ii vezi cum vin pe scena ca lupii si tin discursuri despre moralitate …. iti vine sa versi cand ii asculti … si da cand primarul nostru a terminat de luat cuvantul trebuia sa strigam daca aveam coloana, la Puscarie, sau Hotule sau ceva de genul si sa aruncam cu niste oua inspre el …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole