1 Iunie emoționat și pentru copii și pentru polițiști (FOTO)

”Mulţumesc din suflet pentru frumosul premiu şi pentru frumosul gest de a veni organizat ca să mi-l înmânaţi. A fost emoţionat!”  – este mesajul transmit de Roberta, una dintre câştigătoarele concursului Pandemia nu fură copilăria.

Mama Andreei le-a transmit poliţiştilor: ”Aţi făcut un copil super fericit! Vă mulţumim din suflet! Un mesaj emoţionant a venit şi din partea învăţătoarei Adelinei: Vă mulţumesc pentru bucuria extraordinară pe care i-aţi făcut-o elevei mele! Sunteţi speciali prin faptul că aţi făcut un suflet FERICIT!”

Concursul a fost organizat de poliţiştii de prevenire din grijă pentru binele şi bucuria celor mici, care merită să fie fericiţi mereu. Întrucât poliţiştii au primit în jur de 100 de lucrări, desene şi compuneri, toate despre povestea pandemiei trăită pe propria piele, nu a fost deloc uşoară deliberarea câştigătorilor.

Într-un final s-a stabilit ca cele patru premii, oferite de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, să ajungă la Ormenişan Giulia Alexandra, de 7 ani,  din Borşa, la Coroian Adelina de 8 ani şi la Andreicuţ Andreea Antonia de 9 ani, ambele din Baia Mare şi la Pop Roberta Luciana de 10 ani din Sălsig, care şi-au exprimat într-un mod cu totul deosebit gândurile, inocenţa şi emoţiilor trăite în acest context.

”Pentru că 1 Iunie este despre veselie, bucurie, momente speciale, poliţiştii, aşa cum au promis, au ajuns azi cu premiile la cei patru la câştigători, însoţiţi de către ofiţerul patruped Vis. Iar bucuria copiilor a contat enorm pentru oamenii legii, care la rândul lor au retrăit un episod din magia copilăriei.

Felicitări tuturor copiilor şi părinţilor care şi-au încurajat şi sprijinit copiii în a participa la acest concurs! La mulţi ani dragi copii, să fiţi sănătoşi, bucuroşi şi să vă vedeţi toate visele realizate!”, precizează IPJ Maramureș, într-un comunicat de presă.

 ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1