1 Iunie, la Drurelax. Bucuria copiilor, in imagini care vorbesc singure (VIDEO)

PNL

De ziua lor, copiii au fost rasfatatii centrului acvatic Drurelax. Mai mici sau mai mari, veniti cu prietenii sau insotiti de parinti, cu totii s-au aratat dornici de balaceala in bazinele complexului situat la intrarea in Tautii Magheraus. Organizatorii au fost din nou la inaltime, pregatind numeroase surprize copiilor care au avut acces gratuit in incinta, pe toata durata zilei.

Nu au lipsit animatorii, care au intretinut o atmosfera relaxanta, dar nici dansurile de societate, prezentate de doua perechi de tineri foarte talentati. Bucataria casei a fost si ea la inaltime, pizza, preferata copiilor, dovedindu-se delicioasa.

Organizatorii spun ca petrecerea de 1 Iunie anticipeaza deschiderea sezonului estival, eveniment programat pentru data de 3 iunie.

“De regula, la inceput de sezon, venim cu ceva nou pentru clientii nostri. Anul acesta, in zona exterioara, am marit spatiul alocat sezlongurilor, iar pentru cei mici, inauguram noi tobogane cu apa. Se anunta o vara fierbinte, asa ca va asteptam la Drurelax pentru un strop de racoare”, a declarat Ioana Maghiari, spamanager in cadrul complexului acvatic.

Cum a aratat 1 Iunie la Drurelax, puteti vedea in imaginile de mai jos.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2