1 Mai – Baimarenii au ales pentru acest sfarsit de saptamana statiuni din Romania si Ungaria

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De Ziua Internationala a Muncii baimarenii au ales destinatiile apropiate. Astfel ca, de 1 Mai reprezentantii agentiilor de turism au vandut excursii atat in statiunile din Romania cat si din Ungaria.

Avand in vedere faptul ca ziua libera nu prelungeste sfarsitul de saptamana, unii se vor bucura de o iesire la iarba verde sarbatorind cu mici si bere.

“De 1 Mai nu am vandut multe pachete. Ofertele sunt de doua, trei zile. Am vandut pachete si in tara si in strainatate. Preturile variaza in functie de alegerea clientilor. De exemplu am vandut bilete in Ungaria (pachet de 3 nopti, regim de demipensiune, 128 euro/persoana)”, a precizat pentru ZiarMM.ro Daniela Grigorescu, director vanzari Mara International Tour Baia Mare.

Pentru cei care inca nu au decis unde sa-si petreaca sfarsitul de saptamana, exista oferte si in Bulgaria (hotel de 4 stele, all inclusive, 30 euro pe noapte) sau pe litoralul romanesc (3 nopti, numai cazare, 133 lei/persoana). Baiamarenii care doresc sa-si petreaca zilele libere aproape de casa, pot opta pentru pensiunile de 2 margarete din Maramures (2 nopti, regim de demipensiune, 120/persoana).

Ziua Internationala a Muncii, 1 Mai, se sarbatoreste in toata lumea in amintirea miscarilor de protest ale proletariatului, ce au izbucnit in cea de-a doua jumatate a secolului al XIX-lea.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1