1 Mai pe litoralul romanesc: Turistii iubesc Romania (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In prezent, pe litoralul romanesc se afla nu mai putin de 40 de mii de turisti sositi sa-si petreaca mini-vacanta de 1 mai la mare.

Majoritatea tinerilor au ales statiunea Mamaia sau Vama Veche. Si asta nu e intamplator, deoarece cei sositi au dat startul celui mai renumit festival, “Sunwaves”. Timp de patru zile, petrecarerii au dansat din zori si pana-n noapte, iar daca la inceput vremea parea a fi un mic impediment, acum temperatura a crescut pana la 20 de grade.

Cei mai multi dintre turistii aflati la Mamaia provin din Germania, Franta, Italia, Anglia.

“Sunt pentru prima data in Romania la Sunwaves. Prietenii mei au fost si editia trecuta. Este incredibil! Studiez in Belgia si am venit cu cativa prieteni de acolo. Imi place Romania”, a declarat, pentru ZiarMM, Alexandra Sirena din Germania.

Pentru cei mai gurmanzi, o alta atractie a Mamaiei este festivalul gastronomic “Du Bonheur”, un campus special amenajat cu multe delicatese. De remarcat faptul ca desi e 1 mai, la Food Cort-ul din Mamaia nu se gasesc traditionalii mici. Predomina mancarea vegana, cu branzeturi si mirodenii si sucurile de fructe si legume. Preturile variaza intre 15 – 40 lei, in functie de preparat.

Mai mult de atat, pe plaja de la Kudos Beach se desfasoara un alt festival de muzica electronica, unde doi dintre dj-i baimareni, Alexio si Mikey, mixeaza in cursul zilei de azi.

Cert este ca distractia e in toi. Organizarea din acest an a facut ca prin muzica electronica care rasuna peste tot, specialitatile culinare, dar si vremea buna sa lase o impresie buna turistilor despre Romania, acestia promitand ca se vor intoarce cu prima ocazie.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *