10.000 de semnaturi in Maramures pentru Alianta 2020 USR PLUS

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Alianta 2020 USR-PLUS a reusit sa stranga peste 520.000 de semnaturi la nivel national, pentru a putea participa la alegerile europarlamentare din 26 mai, desi pragul impus prin lege este de 200.000 de semnaturi. Un prag oricum foarte ridicat, daca ar fi sa il comparam cu regulile din celelalte tari europene. In judetul nostru, Alianta 2020 USR-PLUS a strans circa 10.000 de semnaturi, depasind targetul cu peste 50%. Listele au fost depuse, conform legii, la Biroul Electoral Central. In ceea ce priveste lista de candidati la alegerile europarlamentare, Alianta 2020 USR-PLUS are cei mai buni candidati pe care un partid din Romania i-a propus vreodata pentru Parlamentul European, oameni competenti si care chiar stiu cum functioneaza institutiile de la Bruxelles.

“Le multumim pentru implicare membrilor Aliantei 2020 USR-PLUS, voluntarilor, simpatizantilor care au adus liste de semnaturi, tuturor celor care si-au rupt cateva minute din timpul lor pentru a semna, precum si celor care nu au reusit sa o faca, dar care vor vota Alianta in data de 26 mai, la alegerile europarlamentare. Ne bucuram sa stim ca atat de multi romani si maramureseni sustin partidele tinere, care vor cu adevarat sa schimbe Romania in bine”, a declarat deputatul USR Maramures Vlad Emanuel DURUS.

„Pentru ca intotdeauna voi sustine meritocratia, doresc sa nominalizez cele trei filiale care, pe langa cea din Baia Mare, au reusit sa stranga, in strada, cele mai multe semnaturi: Targu Lapus, Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag. De asemenea, vreau sa ii amintesc pe cei trei colegi care au muncit cel mai mult in aceasta campanie de strangere de semnaturi: Romeo Dobocan, Corina Coborzan si Norbert Kolozsvari”, a spus presedintele USR Maramures, Dan Ivan, in cadrul unei conferinte de presa.

USR MARAMURES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *