10 baxuri de tigari confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 24 la 25 octombrie, politistii de frontiera de la Sectorul PF Valea Viseului au desfasurat mai multe actiuni pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 21.00, lucratorii din cadrul sectorului au interceptat si oprit pentru control, pe raza localitatii Bistra, jud. Maramures, un autoturism, marca Mercedes, condus de Danut M., de 38 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au observat pe bancheta din spate si in portbagaj mai multe colete ce contineau tigari, fapt pentru care masina si persoana in cauza au fost conduse la sediul sectorului, in vederea efectuarii unui control amanuntit.

Cu aceasta ocazie, au fost descoperite 10 baxuri ce contineau cantitatea de 4.980 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, pentru care barbatul nu detinea niciun document de provenienta.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de colectare, detinere, producere, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia, iar tigarile, in valoare de peste 44.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Tot pe timpul cercetarilor s-a constatat faptul ca barbatul nu poseda permis de conducere eliberat de autoritatile romanesti fapt pentru care acesta mai este cercetat si pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Totodata autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole