UPDATE: 11 cazuri de coronavirus la echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

UPDATE: CJSU a anunțat că sunt 11 cazuri la echipă.

Știrea inițială:

Știința Explorări Baia Mare anunță că 10 componenți ai echipei au ieșit pozitiv la testul de coronavirus. Printre aceștia se află și antrenorul Marius Botea.

”Cu toate măsurile de precauție luate, noul coronavirus ne împiedică să luăm startul în noul campionat, pe care l-am așteptat cu nerăbdare.

La testele obligatorii pentru Covid-19, efectuate în această săptămână, am primit nu mai puțin de 10 (zece) rezultate pozitive. Cei infectați sunt antrenorul Marius Botea, statisticianul Rolland Balog și jucătorii Robert Țuțea, Dragoș Răileanu, Eduard Catrina, Sorin Dragomir, Andrei Butnaru, Yordan Zhelyazkhov, Laurean Crișan și Adrian Săvoiu.

Toți sunt asimptomatici și se află în izolare, pentru 14 zile, la domiciliu. Din această cauză, echipa se vede în imposibilitatea de a se deplasa în capitală la primul turneu din ediția 2020-2021 a Diviziei A1. Conform regulamentului, vom pierde cu 3-0 partidele cu CSU Știința București și Universitatea Cluj. Sănătate multă, tuturor!”, se arată în anunțul clubului de volei masculin.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *