10 pentru siguranta – Fa-ti prieteni in lumea reala!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Intr-o lume tot mai digitalizata, in care tehnologia acapareaza din ce in ce mai multe domenii de activitate si sfere de interes, relatiile interumane ajung sa depinda intr-o mai mare masura de comunicarea virtuala decat de cea fata in fata.

Ne imprietenim si ne „desprietenim”, ne indragostim sau ne despartim pe retelele de socializare, facem schimb de informatii utile sau raspandim barfe si zvonuri prin intermediul aplicatiilor de mesagerie, printr-un sms sau mesaj pe WhatsApp. O fi bine? O fi rau?

Avantajele tin de rapiditatea cu care se invinge factorul distanta, sau cel de timp. Dezavantajele tin tot de distanta! Cand nu suntem fata in fata nu reusim sa citim gandurile prietenilor nostri, dincolo de cuvintele si emoticoanele pe care le exprima.

Increderea in necunoscutii “cunoscuti” prin intermediul retelelor de socializare trebuie sa aiba limitele ei! Luati in calcul faptul ca puteti avea surprize pe care nu le puteti anticipa! Spre exemplu persoanele cu care discutati ar putea fi altfel decat pretind ca sunt. „Tastati-va” zambete pe chipuri in viata reala si oferiti imbratisari prietenilor care va sunt alaturi!

Prietenii sunt plasa noastra de siguranta atunci cand problemele de orice fel isi fac loc in viata noastra, cand avem de infruntat un obstacol sau o provocare. Faceti-va prieteni in lumea reala si aveti grija de ei!

Azi, 10 septembrie mesajele Campaniei 10 PENTRU SIGURANTA au ajuns la Colegiile Tehnice “C.D. Nenitescu” si “Anghel Saligny” din municipiul Baia Mare. Politia, pompierii, jandarmii si specialistii antidrog au adresat recomandari celor peste 800 de elevi care invata la cele doua unitati de invatamant precum si cadrelor didactice.

IPJ Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2