10 permise de conducere retinute intr-o singura zi de politistii baimareni

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare au actionat miercuri, 22 februarie, pe principalele artere de circulatie de pe raza de competenta pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si prevenirea victimizarii participantilor la trafic.

In urma controalelor efectuate, politistii au aplicat pentru neregulile constatate 57 de sanctiuni contraventionale. 15 dintre acestea au fost aplicate pietonilor care au traversat strada neregulamentar iar restul conducatorilor auto care nu au respectat prevederile privind circulatia pe drumurile publice.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ de 14.000 de lei, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

Ca masura complementara, politistii au retinut 10 permise de conducere si au retras pentru nereguli tehnice un certificat de inmatriculare.

Totodata, politistii au intocmit doua dosare penale pe numele unor conducatori auto care au savarsit infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Un tanar de 24 de ani din municipiu este cercetat pentru ca a condus un autoturism chiar daca avea suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar un tanar de 27 de ani pentru conducerea unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1