100 de autovehicule oprite de politistii din Sighetu Marmatiei in cadrul unei ample actiuni organizate pentru SIGURANTA PIETONILOR

PNL

Marti, 29 octombrie, politistii din Sighetu Marmatiei, sprijiniti de cei din Ocna Sugatag si Vadu Izei au desfasurat activitati pentru siguranta pe drumurile publice. Pentru ca pietonii sunt o categorie vulnerabila de participanti la trafic, scopul actiunilor de ieri a fost in principiu depistarea soferilor care conducand cu viteza excesiva sau neacordand prioritate de trecere pun in pericol siguranta celor care se deplaseaza pe jos, transmite IPJ.

Intre orele 09.00 – 12.00 si 16.00 – 20.00, politistii au oprit pentru verificari 100 de autovehicule conduse pe D.N. 18 si D.N. 19, dar i-au depistat si pe pietonii care si-au pus viata in pericol traversand neregulamentar.

“Bilantul activitatilor a relevat un numar destul de mare de pietoni care au traversat neregulamentar. Din cele 101 sanctiuni contraventionale aplicate, 34 au fost pentru traversari neregulamentare, iar celelalte au fost aplicate soferilor, fie pentru neacordare de prioritate, fie pentru viteza excesiva.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 20.000 de lei, iar ca masura complementara s-a dispus retinerea a patru permise de conducere.

Nu uitati, un moment de neatentie poate avea repercusiuni grave! Masinile se repara, oamenii nu!”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1