100 de persoane urmarite national si international si 89 persoane declarate disparute, gasite de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Maramures 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures organizeaza si coordoneaza activitatea de localizare si prindere a urmaritilor la nivel national si international, precum si de depistare a persoanelor disparute.

Identificarea, gasirea si incarcerarea persoanelor urmarite national si international, care si-au pierdut libertatea ca urmare a comiterii unor infractiuni, constituie una dintre prioritatile politistilor de investigatii criminale. In primele sase luni ale acestui an au fost depistate 100 de persoane urmarite in temeiul legii, conform IPJ Maramures.

Zece dintre acestea erau urmarite international, pe numele lor fiind emise mandate europene de arestare. Alte 76 de persoane aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, opt aveau mandate de arestare preventiva iar sase persoane aveau sentinte medicale de internare in unitati medicale de specialitate.

Fiecare sesizare privind disparitia unei persoane impune demararea de urgenta a unor activitati specifice, astfel incat persoana disparuta sa fie gasita cat mai repede si readusa in mijlocul familiei, inainte de a deveni victima sau de a comite infractiuni.

Politistii Biroului Urmariri au solutionat in prima jumatate a acestui an 89 de cazuri de disparitie a unor persoane. Multe dintre persoanele declarate disparute, plecate voluntar de la domiciliu, au fost incredintate familiilor, fara sa fi fost victimele vreunor infractiuni.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1