Cat cheltuie romanii in medie pentru cumpararea de accesorii pentru protectia telefoanelor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

telefon mobilRomanii aloca, in medie, 150 de lei pentru achizitia de accesorii pentru protectia telefoanelor, pe lista de preferinte situandu-se capacele pentru spatele aparatelor si husele tip agenda, potrivit rezultatelor unei cercetari realizata de un portal specializat in tehnologie, transmite Agerpres.

Potrivit analizei, 53% dintre clientii romani opteaza pentru achizitia capacelor care acopera doar spatele telefonului. In acest caz, bugetul mediu alocat de catre un cumparator este 80 de lei.

In ceea ce priveste protectia ecranului, romanii aleg in numar tot mai mare sticla temperata, in detrimentul foliilor din plastic, afirma QuickMobile.ro, autorul studiului. Astfel, peste 90% dintre clientii QuickMobile cumpara protectii pentru ecran din sticla temperata, iar restul aleg folii din plastic. Protectiile din sticla temperata, pentru care clientii aloca un buget mediu de 60 de lei, au urmatoarele avantaje: nu afecteaza calitatea culorilor afisate de ecran, se dezlipesc mai greu, nu prind aer sub ele si ofera o rezistenta sporita in caz de socuri.

Pe de alta parte, husele tip agenda sunt preferate de 38% dintre clienti, iar bugetul mediu alocat pentru acest tip de produs este de 70 de lei.

Totodata, in privinta alegerilor accesoriilor pentru protectia telefoanelor, barbatii opteaza in special pentru huse din piele, simple, elegante si de culoare neagra, iar femeile pentru cele din categoria de lux, cu design deosebit si in culori la moda.

Conform statisticii, doar 7% dintre utilizatori prefera sa nu foloseasca accesorii de protectie pentru telefoane.

QuickMobile este activ pe piata din Romania de 10 ani, devenind la ora actuala unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din tara. Portalul s-a extins pe piata internationala prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livreaza in toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2