CSM Stiinta Baia Mare si-a inaugurat noua arena

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

arena zimbriData de 5 decembrie 2015 va ramane consemnata cu litere de aur in istoria rugby-ului romanesc. La cinci ani de la instituirea noului sistem competitional (SuperLiga) oficialii clubului, in frunte cu presedintele Calin Matei, reusesc sa gazduiasca o finala de campionat intern.

Momentul este cu atat mai important cu cat campioana Romaniei a reusit tot in premiera acum trei ani pe data de 1 decembrie 2012 sa gazduiasca la Baia Mare si o Finala de Cupa Romaniei, C.S.M. Stiinta Baia Mare – C.S.A.Steaua Bucuresti 9-3.

Tot in acest an zimbri au izbutit sa gazduiasca aici in nordul tarii si un meci de nivel european, participand in calificarile pentru Challenge Cup. Toate aceste momente unice din viata acestui minunat club sunt simbiozate cu inaugurarea dupa o asteptare de aproape patru decenii a noii baze sportive denumita extrem de sugestiv Arena Zimbrilor.

rugbybaiamare.ro

Foto: CSM Stiinta Baia Mare (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    prietene kake, iar te-ai bagat singur in seama doar ca sa iesi in poza. cind e vorba de rugby si volei local lasa taiatu panglicilor pentru altii.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2