Baia Mare: “Gala Frumusetii pentru Copii”, la o noua editie (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gala copii 2Televiziunea TL+ Maramures in parteneriat cu Gold Plaza si  Asociatia Heidenroslein organizeaza si in acest an traditionala sarbatoare de sfarsit de an a copiilor din Baia Mare, “Gala Frumusetii pentru Copii”, editia 2015.

“Editiile precedente organizate din anul 2010 si pana in prezent au dovedit ca acest concurs merita continuat, avand un mare succes in randul copiilor.

Ca urmare, duminica, 6 decembrie incepand cu ora 16.00, copiii inscrisi in concurs vor fi intampinati cu multe surprize, noutati si multe premii. Acest concurs de prezenta scenica, spontaneitate si aptitudini artistice isi propune sa promoveze copii talentati”, precizeaza organizatorii.

La editia actuala sunt inscrisi peste 20 de copii cu varste intre 2 si 11 ani care vor urca pe scena amenajata la mall-ul baimarean si vor concura pentru urmatoarele titluri:

-MISS FRUMUSETE 2015
-MISTER FRUMUSETE 2015
-PREMIII SPECIALE ACORDATE DE JURIU
-MINI-MISS TL+ si MINI-MISTER TL+

“Cei mici vor participa la parada modei special pregatita pentru ei, vor canta si vor recita poezii si ne vor destainui lucruri interesante despre copilarie, Mos Nicolae, Mos Craciun, dar si despre parinti, scoala si prieteni.

De asemenea grupul de dans de la Palatul Copiilor Baia Mare a pregatit momente speciale pentru toti cei prezenti alaturi de alti tineri artisti din Baia Mare”, mai spun organizatorii.

Fiecare copil va fi rasplatit pentru participare cu cate o diploma si un premiu, iar cei care vor deveni miss si mister se vor bucura si de alte premii.

La finalul Galei frumusetii pentru copii, toti cei prezenti vor putea gusta din tortul festiv oferit de Televiziunea TL+ Maramures.

ZiarMM

gala copii gala copii 3

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *