septembrie 24, 2021

Scandalul uniformelor de la Sincai si primarul Chereches, in atentia Ministerului Educatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sincai-baia-mare-panoramio-comSenatorul de Maramures, Liviu Marian Pop a primit raspunsul mult asteptat de la Ministerul Educatiei, cu privire la incidentul de la Colegiul Sincai din Baia Mare, cand doi directori au demisionat in urma umilintelor la care au fost supusi de catre primarul Catalin Chereches. Parlamentarul a cerut lamuri, dat fiind faptul ca judetul s-a confruntat cu o situatie nemaintalnita.

“Unitatile de invatamant se organizeaza si functioneaza independent de orice ingerinte politice sau religioase, in incinta acestora fiind interzise crearea si functionarea oricaror formatiuni politice (…) precum si orice forma de activitate care incalca normele de conduita morala si convietuire sociala”, arata Ministerul Educatiei.

Desi urmarile incidentului au fost ascunse sub pres, iar cei doi directori au revenit in functii pentru a se stinge conflictul, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice informeaza faptul ca se vor efectua cercetari prin Corpul de control al institutiei. Sursele ZiarMM spun ca aceste verificari au inceput deja, Ministerului Educatiei urmand a face lumina, in cel mai scurt timp.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    ……. , am impresia ca v-ati scarpinat undeva desi nu v-a mincat. lui kake i se rupe de ce zice ministerul invatamintului dar sint curios sa aflu care e pararea voastra in cazul in care directorul de la sincai e dat afara ?, ca -in mod normal – cam asta ar trebui sa faca ministerul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2