Formare profesionala: Cursuri gratuite pentru agricultorii din Basesti (VIDEO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

agricultoriCursurile de formare profesionala destinate agricultorilor maramureseni au fost foarte apreciate de locuitorii din Basesti. Acestia spun ca, desi este destul de greu sa faca naveta in alte localitati, diploma obtinuta la finalizarea cursurilor ii ajuta sa isi gaseasca mai usor un loc de munca.

“Eu am facut cursul in domeniul constructiilor si mi s-a parut destul de usor. Am fost la cursuri vreo trei luni si consider ca o sa imi fie de folos. Pana acum am lucrat doar in agricultura, insa as vrea sa lucrez in domeniul constructiilor”, a declarat un localnic din Basesti.

Proiectul prin care agricultorii maramureseni au oportunitatea de a se specialize in diferite domenii este implementat de catre Asociatia Diocezana Caritas Greco Catolic Maramures, in parteneriat cu Comuna Miresu Mare. De altfel, comuna Miresu Mare se afla in centrul proiectului, fiind una dintre locatiile principale unde se vor desfasura cursurile.

Este important de mentionat faptul ca aceste cursuri sunt gratuite si vizeaza mai multe domenii, cum ar fi structuri pentru constructii, comert, patiserie, tricutaje-confectii, confectii piele, tapiserie, tamplarie, ingrijire varstnici la domiciliu (la finalizarea cursurilor absolventii vor primi 500 lei) respectiv: competente antreprenoriale, inspector resurse umane, operator introducere/validare date (la finalizarea acestor cursuri absolventii vor primi suma de 250 lei).

ZiarMM

[youtube width=”700″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=0VmyS7M1Jow[/youtube]

Reclame home 1
Data curenta: ’23/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *