Agricultorii maramureseni, incurajati sa se specializeze in diferite domenii (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cartofi_agricultoriZeci de persoane care locuiesc in zonele rurale ce apartin de orasul Ulmeni au participat la un eveniment organizat pentru a face cunoscute cursurile de formare profesionala destinate agricultorilor maramureseni. Cei prezenti la manifestare au aflat detalii despre domeniile de specializare, modul in care sunt organizate cursurile, dar si faptul ca aceste cursuri sunt gratuite.

Mai mult decat atat, absolventii cursurilor vor primi 500, respectiv 250 lei, in functie de domeniul ales.

“Pentru cei care nu aveti serviciu, cei care traiti doar din ce produceti in gospodarie si nu aveti alte venituri, ati implinit 18 ani si nu ati ajuns la varsta pensionarii se organizeaza cursuri de calificare in mai multe domenii. Asa cum vedeti pe pliantele pe care le-ati primit este vorba despre domenii care v-ar putea interesa: constructii, comert, patiserie, tricotaje, confectii, tapiserie, tamplarie, ingrijire varstnici la domiciliu”, au mentionat organizatorii evenimentului.

Ineditul proiecte este implementat de Asociatia Diocezana Caritas Greco Catolic Maramures, in parteneriat cu Comuna Miresu Mare.

ZiarMM

[youtube width=”700″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=MfwfJBuv6UQ[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2