Statul Norvegian le-a luat copiii. Sute de romani au iesit in strada in semn de solidaritate

copiiCosmarul prin care trece familia Bodnariu a scandalizat sute de romani care au iesit in strada in semn de solidaritate cu cei doi soti. Totul a inceput in luna noiembrie cand Protectia Copilului din Norvegia au luat decizia de a lua in plasament cei cinci copiii ai familiei Bodnariu, Marius, inginer IT si Ruth, asistenta medicala, acuzati de “crestinism radical si indoctrinarea copiilor”.

Sotii Bodnariu sunt membri ai bisericii penticostale din Bucuresti. Ei s-au mutat in Norvegia in urma cu zece ani unde si-au intemeiat o familie, relateaza christiantoday.com. Cei doi soti au ramas insa fara cei cinci copii, dupa ce cele doua fete, cele mai mari din familie, ar fi spus ca primesc corectii fizice de la parinti. Ba mai mult, directoarea scolii la care invata unul dintre copii a reclamat faptul ca una dintre fetite interpreta cantece crestine la scoala.

Potrivit pastorului Cristian Ionescu, care a sprijinit campania familiei de a-si primi inapoi copiii, pe 16 noiembrie, asistenta sociala a luat pe doi dintre cei mai mari copii ai familiei, Eliana si Naomi, fara ca parintii acestora sa fie instiintati. Apoi, si ceilalti doi copii au fost luati de autoritati, astfel ca Ruth a ramas doar cu fetita de trei luni.

Cei doi soti s-au dus la sectia de politie pentru a remedia problema, insa fara nicio reusita. Ziua urmatoare, oficiali ai statului insotiti de patru ofiteri de politie au aparut la usa familiei, luand cu ei si bebelusul de trei luni, considerand ca mama lor este periculoasa.

evz.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2