Eveniment de exceptie: Sute de tineri au participat la Targul de Voluntariat (VIDEO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
maini voluntari baia mare

Sute de voluntari au participat la editia din acest an a Targului de Voluntariat, organizat in Baia Mare de catre Centru pentru Dezvoltare Durabila Greentin in coloborarea cu Fundatia de Voluntari Somaschi. Evenimentul a fost initiat in urma cu cinci ani in cadrul unui proiect care are ca obiectiv promovarea voluntariatului ca metoda de includere sociala.

“Inca de atunci, ne-am dorit prin intermediul acestui eveniment sa promovam atat voluntariatul, cat si organizatiile care lucreaza cu voluntari. Intrucat rezultatele primei editii au fost peste asteptari, avand peste 20 de organizatii participante, am decis sa transformam evenimentul intr-o traditie. La Targul de Voluntariat participa, in general, asociatii care lucreaza direct cu tinerii. La fiecare editie, am avut 20-25 de organizatii implicate si cateva sute de participanti, ceea ce consider ca ma indreptateste sa afirm ca ONG-urile de tineret reprezinta un segment important al societatii civile din Baia Mare si judet”, au mentionat organizatorii evenimentului.

Ca si element de noutate, anul acesta Targul de Voluntariat a inclus si Festivalul de Traditii si Obiceiuri de Craciun realizat de Asociatia Traditii Maramuresene.

“Prin intermediul Targului de Voluntariat, ne dorim sa promovam voluntariatul ca si metoda de implicare civica. Indiferent ca ai 15 ani sau 50 de ani, implicandu-te in actiuni si activitati de voluntariat schimbi ceva in comunitatea ta si te schimbi pe tine”, au mai punctat reprezentantii Greentin.

ZiarMM
[youtube width=”700″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=CaChw90-6jU[/youtube]
Reclame home 1
Data curenta: ’20/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *