Scandal Piata – Constantin Muresan: „Politia Locala trebuie sa raspunda in fata legii”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

constantin-muresan-tvmmConstantin Muresan, directorul Pietei Aliment S.A, a facut primele declaratii dupa incidentul in care a fost implicat in cursul zilei de joi, 7 ianuarie, cand a ajuns la spital dupa o confruntare cu politistii locali. Acesta este inca socat de toate cele intamplate si isi doreste ca cei responsabili sa raspunda in fata legii.

„Nu se poate ca intr-un stat democratic sa vina Politia Locala si sa faca astfel de abuzuri. Eu le-am cerut politistilor un document si ei mi-au spus ca nu e treaba mea ca in acest oras se face ce vrea primarul si ce vrea Politia Locala. Asta mi-a spus Perian. Acum, Politia Locala trebuie sa raspunda in fata legii”, a declarat Constantin Muresan, seful Pietei Aliment SA”.

Contactat pentru a-si expune punctul de vedere, seful Politiei Locale, Gheorghe Perian nu a avut timp sa ne explice ce s-a intamplat, cel mai probabil aflandu-se intr-o sedinta. Acesta a mentionat doar faptul ca ne va suna mai tarziu.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. dilau

  prietene costica muresan, si eu cred ca – cel putin de data asta – a fost o provocare din partea politiei locale. pararea mea e ca kake abia asteapta sa muti o taraba 1 m mai incolo ca sa-ti trimita gaborii pe cap. auzi, hai sa mai incercam odata, dar de data asta babeste, adica fara nici un document pe masa. aici nu sintem la dobocan live sau reactiv unde sa vi cu o roaba de documente – care sigur iti dau dreptate – iar la sfirsitul emisiuni prietenii romeo si ciprian sa spuna:” dragi baimareni, acum v-ati convins ca prietenul costica are dreptate?, defapt eu stiam acest lucru inainte sa vad documentele”.:)))). 5 intrebari la care repet ca nu ma intereseaza nici un act ci doar parea ta. 1). consideri ca piata mare e a ta 100%?. aici intra absolut tot : poarta de la intrare, tarabele, cladirile, wc, ciopul de apa, tigarile ucrainiene, castravetii unguresti, caini vagabonzi….. 2). in caz contrar cam cit crezi ca e al tau si cit e al primariei?. 3) de cind esti proprietar al pietei ai platit an de an impozite catre primarie?, cam de ce suma anuala si totala e vorba?. 4). cam cit % din profitul realizat in toti acesti ani au fost bagati in modernizarea pietei?.5). in cazul in care o sa obti o hatarire definitiva de tot prin care ti se ofera proprietatea 100% esti dispus sa vinzi piata mare primariei?. nu te face ca nu ma vezi, sint doar 5 intrebari din partea prostimii baimarene.

  Reply
  1. Asculta

   Hai sa imi permit eu sa iti raspund la acestr intrebari.

   1 : Piata e a lui , aici intrand ( cladiri , platforma betonata , mijloace fixe si mijloace mobile )
   Cat despre tigari caci acolo vrei sa pui punctul pe i ; de acele nereguli este obligatia stricta a politiei nationale, doar ei pot legitima , confisca, etc

   2 : In clipa de fata primaria are acolo doar mesele lor ( cele verzi cu galben ) pentru ca mesele societatii au fost luate ilegal de angajatii politiei locale si primariei
   Inca ceva , terenul pe care se afla platforma betonata este a primariei,care este obligata sa ne concesioneze prin hotarare de instanta.Deci societatea nu sustine ca e proprietara pe terenul de sub platforma.

   3 : taxele si impozitele pe cladiri , mese ,etc sunt platite la zi.
   Deci ca sa intelegi , societatea plateste impozit pe toata suprafata de platforma betonata si foloseste doar jumate.

   4 : Nu se poate face nici o investitie acolo fara acordul primariei si fara autorizatile necesare , orice investitie facuta fara aceste acte necesare poate fi oprita sau mai grav daramata.

   5 Piata nu va ajunge niciodata in mana primariei si nu va fi vanduta sau valorificata lor pentru a construii acolo un supermarket Lidl dupa cum i-a fost si propus domnuluu Muresan atat de primar cat si de acel supermarket.

   Sper ca te-am scos din ceata pentru a nu fi dezinformat si tu si opinia publica.O zi frumoasa.

   Reply
   1. hadiel

    Hai zi zau cu limba scoasa,cum naiba a ajuns proprietar pe terenul de sub cladiri cand nesimtitii astia de la primarie nu vor sa le dea oamenilor in proprietate,conform legii 18,nici macar terenurile de sub fostele case IGO/.Iar treaba cu impozitele pe cladiri si terenuri ar fi corect sa o aflam de la Administratia lor Financiara, respectiv de la Patrimoniu, ca ei gestioneaza astfel de situatii.Iar daca au pus mana pe terenurile respective eu zic ca cei de la DNA au o paine buna de mancat,mai ales acolo unde sunt cladiri fara autorizatie de constructie.

    Reply
  2. dilau

   prietene asculta, te cred – cam 75% – pe cuvint deoarece cam asta se birfeste si prin mall, gara, autobuze si chiar in piata mare. 1.).se pare ca piata ar fi a lui costica -in acte – dar lumea se intreaba cum si cam pe cit a obtinut-o. dar asta e deja istorie, mai ales ca asa erau vremurile atunci. 2). zici ca terenul de sub platforma este al primariei, sa inteleg ca restul terenului e a lui costica?.3). lumea recunoste ca prietenul costica a platit primariei taxele si impozitele – nu chiar la zi – dar, se pare, ca unele n-au mai fost actualizate dinaintea erei noastre. 4). sint ferm convins ca atita timp cit e kake primar acolo n-o sa se poata face nici o investitie dar inainte a fost boierul si pe vremea lui se putea investi in orice/oriunde si oricit, ca sa nu-ti mai spun ca boieru ar fi venit si la inaugurare chiar daca investitia era ilegala.:)))) de ce si acum – dupa mai mult de o gramada de ani – piata arata ca jegul in floare?.5). statul e cel mai prost administrator – baga bani cind are cind nu….. – dar nici un patron care se gindeste doar la profit, mai ales ca e vorba de cea mai mare piata a orasului. si inca ceva, eu chiar nu vreau sa pun un punct nicaieri, nici pe i si nici macar pe i din a.:)))))

   Reply
 2. bb

  joi, 7 decembrie. Marele ziar update. Cum e obiceiul vostru o sa corectati subtil data din text si apoi o sa apara comentariul meu din care nimeni nu intelege nimic si ma fac prost. Nici nu cred ca marele ziar mm o sa scoata doua vorbe, ca sorry, our mistake…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2