Mircea Dolha despre Catalin Chereches: “A ajuns intr-o zona de paranoia”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolha si catalin cherechesMircea Dolha, presedintele Partidului National Liberal filiala Baia Mare, il critica dur pe primarul Catalin Chereches pentru modul in care gestioneaza sedintele de Consiliu Local. Liderul PNL spune ca sedinta programata joi, 14 ianuarie, la Caminul Cultural din Firiza este un abuz al primarului baimarean. Amanata de doua ori, sedinta de maine are ca miza votarea proiectului prin care municipalitatea vrea sa contracteze un nou credit in valoare de 100 milioane lei.

„Ceea ce se intampla in prezent cu consilierii locali baimareni, cu executivul din Primaria Baia Mare care este sub teroare din cauza primarului Chereches, dar si cu practicile pe care le-a adus in Primaria Baia Mare actualul primar este de domeniul absurdului. Nimeni nu ar fi crezut niciodata ca se va ajunge la un astfel de teatru ieftin si la presiuni, santaj, cumparari efective de voturi, pentru ca acolo unde nu ii ies socotelile primarul Chereches ajunge sa incerce sa mituiasca consilierii locali pentru a-si atinge scopurile”, a declarat Mircea Dolha.

Satul de jocurile primarului Chereches, pe care il numeste „tanarul si neexperimentatul primar”, Mircea Dolha ii reproseaza edilului faptul ca nu respecta legea.

„Noi avem trei consilieri locali pentru ca ceilalti au fost cumparati de Chereches si dusi in tabara lui, iar acesti consilieri nu vor participa la o sedinta intr-o locatie cum ar fi cea din Firiza. Primarul vrea sa-i duca acolo pentru a-i umili. Eu sunt convins ca un consilier local care are coloana vertebrala si un minim respect fata de alegatori nu ar merge intr-o astfel de locatie, fiindca ar incalca Legea 215, Legea administratiei publice locale care spune ca sedintele de Consiliu Local, ordinare si extraordinare se tin la sediul autoritatii publice locale, la CL si la Primarie. In alte locatii se pot tine doar sedinte festive”, puncteaza seful PNL Baia Mare, Mircea Dolha.

Mai mult, liberalii sunt decisi sa apeleze chiar si la ajutorul prefectului Anton Rohian, pentru ca lucrurile sa revina la normalitate, iar sedintele Consiliului Local sa nu mai fie „jucarii in mana primarului”.

„A ajuns intr-o zona de paranoia. El a crezut ca orice propune, consilierii cei aserviti, cei care ii canta in struna vor aproba. Consilierii locali PNL nu vor mai accepta o clipa sa fie presul primarului. Din acest moment trebuie sa respecte legea, pentru ca noi vom solicita prefectului sa ia act de abuzurile pe care le face primarul Chereches si ma refer la sedintele acestea extraordinare si de indata de care abuzeaza. Aceste sedinte nu sunt niste jucarii in mana primarului”, a mai adaugat Mircea Dolha.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Baimarean

  Dolha Mircea nu ar trebui sa vorbeasca acuma se trezeste si el ,tarziu acest deputat de carton ar trebui sa-si platesca colaboratori sa nu tepuiasca oameni iar activitatea primarului noi platitori de impozite trebuie sa o analizam si sa il penalizam la vot mister mangalita.

  Reply
 2. ROMEO

  ACEL BAIMAREAN AR TREBUI SA SCRI INVERS DECI CATALIN CHERECHES AR TREBUI SA-SI PLATEASCA COLABORATORI DIN PRESA ,CUM AR FI ANNAMARIA SOMAY RADU TOLAS SI ALTII CARE IL RIDICA IN SLAVI…..?

  Reply
 3. ROMEO

  ACEL BAIMARAN ESTE UNUL DE-AL PRIMARUL CATALIN CHERECHES SI AR TREBUI SA SCRIE INVERS ,CA CATALIN CHERECHES AR TREBUI SA PLATEASCA PERS…DIN PRESA ,CUM AR FI …ANNAMARIA SOMAY SI RADU TOLAS SI ALTII…..?

  Reply
 4. Arabela

  Cataline, Cataline… vrei tu sa-i duci pe sarmanii consilieri locali la caminu cultural din Ferneziu, in fieful familiei tale?
  Pui de-o chermeza, o nunta ceva? Spune-ne si noua sa stim, sau vrei sa-i faci de kakao in fata electoratului ca nu-ti aproba creditul de 100 milioane lei, ca sunt impotriva dezvoltarii orasului si a punerii in aplicare a proiectelor tale?
  Cred ca te doare fix in cot de proiectele privind dezvoltarea orasului, mai cred ca esti interesat strict de punerea pe roate cat mai repede a Clubului Sportiv Minaur ca sa aveti de unde mai capusa ceva bani, ca de Liviu are interdictie de la DNA. Poate asa ii readuci pe linia de plutire si pe prietenul Cristi si emm-ul, nu de alta da de-o vreme incoace nu-l mai baga lumea in seama pe “directoras” si-i pica cam greu la stomacas.

  P.S. Din sursa sigura am aflat ieri ca in zona cartierului Ferneziu umbla din casa-n casa colindatorii primarului sa adune lumea pentru maine la caminu coltoral din zona. Sa nu ziceti ca nu v-am spus.

  Reply
 5. micle

  Nu-l apar ,dar hai sa fim seriosi face cineva ceva serios pentru judetul si orasul asta ? Prietene Dolha,nu povesti,vreau sa vad liberalii legati cu lanturi de primarie cu proiecte mai serioase ,daca a lui kake sunt naspa.Niste locuri noi de munca au venit in ultimul mandat doar prin familia Hofer,ca aveau nevoie de un chirias. Chiar nu avem si un liberal sa mai aduca un chirias cu vreo 5000 de locuri noi de munca, ca de lipsa parcurilor industriale si a locurilor de munca nu am auzit nici un consilier sa se planga.Vorba unuia de pe aici daca si un client belgian al unei firme din zona,a venit,nimeni nu l-a tratat serios si a si plecat in….Turda.sa-si faca o fabrica de la zero.Nu ca astia de aici ar fi vrut ca aia sa se stabileasca in zona, ca doar ii concura la meseriasi si la salarii.Dar meseriasii buni se pot muta si la Turda.Ghici cine pierde si ce judet se depopuleaza masiv ? Comparativ cu noi in judetul Cluj,in fiecare oras care se respecta exista macar un parc industrial, pregatit sa-i primeasca pe investitori cu bratele deschise.Are rost sa intreb cate parcuri industriale are judetul asta ? ZERO!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *