Norvegia: Si-au pierdut copilul pentru ca i-au scos un dinte de lapte

PNL

Little girl first tooth missingNu doar romanilor li se fura copiii de catre autoritatile Norvegiene. In anul 2014, un cuplu din Rusia si-a pierdut copilul pentru ca parintii i-au scos un dinte de lapte, iar o mama de origine ceha a ramas fara cei doi copii pentru ca le-a vorbit in limba materna.

Cazurile copiilor luati de autoritatile norvegiene au fost dezbatute si la o televiziune din Lituania, (copii luati de la parintii straini care locuiesc in Norvegia fiind o problema majora si in Lituania) un expert norvegian care a dorit sa isi pastreze anonimatul facand declaratii uluitoare.

Acesta a afirmat faptul ca familiile norvegiene au nevoie de copiii imigranti pentru a consolida tara din punct de vedere al “materialului genetic” si ca tara are nevoie de sange proapat pentru a combate ratele de endogamie care au dus la un numar foarte ridicat de copii ce se nasc cu malformatii congenitale. O mare problema a Norvegiei fiind incidenta mare a sindromului Down, in randul copiilor norvegieni.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. Attila

    Da, desigur, poate doar ca dintele a fost scos cu un pumn bine plasat. Dar propagarea teoriei conspiratiei e o idiotenie cat casa! Nici nu merita combatute idioteniile astea (identice cu cele care sustin ca agentiile secrete din SUA au prabusit WTC), ma mir doar ca presa le preia si le inghite pe nemestecate. Plus ca in acest fel se valideaza tacit traditia romaneasca a bataii rupte din rai. Un fragment dintr-un articol obiectiv pe tema asta: <>
    http://adevarul.ro/news/societate/cum-viralizat-romania-lume-nepieritorul-eu-te-am-facut-omor-1_5696ab5c37115986c675d752/index.html

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2