Politistii le recomanda soferilor sa nu porneasca la drum daca nu este necesar

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

masina iarnaPolitistii ii avertizeaza pe maramureseni ca vremea se va inrautati pentru participantii la trafic, iar drumurile lungi ar trebui evitate avand in vedere ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben, respectiv cod portocaliu pentru sud, sud-estul tarii si centru.

“Le recomandam conducatorilor auto sa nu porneasca la drum daca nu este necesar. In cazul in care calatoria nu poate fi amanata, ii sfatuim pe soferi sa-si echipeze corespunzator autovehiculele pentru circulatia in conditii de iarna: anvelope specifice sezonului rece, lanturi antiderapante, lopata, saculet cu nisip, o rezerva de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire functional”, arata reprezentantii IPJ Maramures.

Avertizarile meteorologilor sunt valabile in intervalul 16 ianuarie, ora 20.00 si 17 ianuarie, ora 20.00.

“De asemenea, trebuie luata in calcul si posibilitatea intreruperii circulatiei pe unele drumuri, iar in acest caz din autovehicul nu trebuie sa lipseasca haine groase, paturi, alimente, apa si unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto. In cazul in care traficul rutier se va intrerupe din cauza zapezii, sfatuim conducatorii auto sa opreasca autovehiculele in afara partii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszapezire sa intervina”, mai puncteaza politistii in avertizarea emisa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *