HHC sustine familiile din Romania. Andreea a revenit langa cei dragi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hhc familie sibiuFamilia Pavel are patru copii: Andreea, Ionela, Ana si Nicolae. Toti locuiesc impreuna intr-un sat din judetul Sibiu, dar, in trecut, Andreea a fost institutionalizata din cauza lipsurilor materiale. Recent a revenit in familie si se bucura nespus de compania lor.

In ciuda tuturor dificultatilor materiale si a lipsurilor, toti copiii merg la scoala, nu absenteaza si se ajuta reciproc la teme. Andreea este eleva in clasa a IX-a, iar parintii se chinuie sa ii asigure continuarea studiilor la liceu dupa intoarcerea in familie, deoarece nu isi permit abonamentul pentru transport.

Parintii nu dispun de un loc de munca si traiesc din ajutorul social si alocatiile de stat, completate cu venituri ocazionale in perioada de vara cand tatal lucreaza ca cioban in sat. Desi depun eforturi pentru a acoperi nevoile de baza ale tuturor copiilor, inclusiv apa, caldura, energie electrica, s-a intamplat sa fie deconectati de la reteaua de energie electrica din cauza datoriilor.

Hope and Homes for Children Romania a aflat despre acest caz si a luat decizia sa intervina:  a sprijinit familia cu racordarea la reteaua electrica a locuintei si a donat o soba, imbracaminte si incaltaminte pentru copii. Acum, Andreea e fericita ca are acasa “lumina” si ca poate sa se bucure de dragostea fratilor si parintilor ei. O surpriza care ii asteapta in curand va fi primirea unui calculator, cadou din partea unui sustinator care vrea ca acesti copii sa aiba acces la educatie si tehnologie.

In urma interventiei Hope and Homes for Children Romania situatia familiei s-a imbunatatit in mod vizibil. Parintii sunt constienti ca locul copiilor este alaturi de ei, nu intr-un centru de plasament, asa ca vor face tot posibilul sa le creeze conditii mai bune de trai si sa le ofere dragostea de care au nevoie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2