Gura lumii – Emil Ambrus, catre noii lideri ai UNPR Maramures: Bagabontzilor!

mil-ambrus-cj-presedinte-unpr-mmUmbla vorba prin subteranele de partid, si nu am putea baga mana in foc ca nu e adevarat, ca oamenii jeneralului Oprea se pregatesc deja sa ia in primire judetul, inca inainte de a trece pragul de 5 la suta. Se impart functii, se negociaza posturi, iar unii sunt lasati pe dinafara.

Pe lista de prioritati a UNPR, zice gura targului, nu se regaseste taman cel care a condus partidul vreme de cateva decenii, vocalul Emil Ambrus. Profitand de vizita sa la hairstylist, mai tinerii lupi ai partidului au pus mana pe cutit, taind cate o halca zdravana pentru fiecare, mai putin pentru consilierul judetean Ambrus, care ar putea pierde trenul catre un nou mandat.

Suparat foc si cu coafura trasa-n tzipla, Ambrus a sarit la gatul rebelilor, tocmai cand la Brasov structura de conducere a jeneralului se reunea pentru a pune tara la cale. In vizor s-au aflat deputatul Nutu Fonta si senatorul Ciprian Rogojan, care au fost deconspirati de Ambrus, care i-a etichetat drept niste “bagabontzi”.

Chemat de urgenta la hairstylist pentru un facelift de ultima generatie, Ambrus s-a retras inainte de a-si finaliza atacul asupra “bagabontzilor”, mizand probabil pe faptul ca pana la depunerea listelor cu candidati mai e ceva vreme si poate recupera terenul pierdut.

Cat despre “bagabontzi”, numai de bine, le uram succesuri in activitate si ii sfatuim sa il lamureasca pe vocalul Ambrus ca pragul de 5 la suta e destul de inalt, chiar si pentru UNPR Maramures.

CRONICARUL de serviciu

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

  1. Attila

   Da, doar ca in Baia Mare il au pe kk, ce le va asigura si primaria, si majoritate in CL. UNPR si kk vor candida cu sprijinul coalitiei pentru Baia Mare, asa ca lista va fi facuta integral de kk. Asa ca mosul asta, daca mai vrea ceva, trebuie sa se apuce de mangaiat dosul pufos al maretului primar de capitala a culturii si a cultului propriei personalitati.

   Reply
 1. Ardelean

  A sosit timpul debarcari lui Emil Ambrus omul care ani de a randul a impartit iluzi desarte in stanga si dreapta pentru asi face facutele de la casa pana la bani pe care si-a insusit nu prea in spiritul legi, ma uit si ma bucur de debarcarea acestui oportunist fara pregatire elementara talharul de la Bontida debarcat in Baia Mare cu sprijinul lui Moga care nu mai vrea sa auda de el de fapt toti care ne-am fript odata cu el il lasam in voia sorti ,,,,

  Reply
 2. ioan

  Cetatene din ismene murdare,,,,, rau de tare multe ori ai fost avertizat si cu multi ani in urma sa stai sa-ti mulgi caprele ,, pentru ca la tine politica, socialul, democtratia,, = vaca si chilotii,, acum esti o cenusa pe care o duce vantul ,, directia infinitelor sageti nu se stie care ,, dar se stie CLAR CATA PROSTIE UMANA PORTI DE TOT CACATUL !!!!!!!!!!!!!!!!! acum poti sa ne pupi pe obraz cand om si cu capu-n soba!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. ROMEO

  DOMNULE AMBRUS EU UNUL VA-AM TOT STIMAT, SI V-AM LAUDAT PESTE TOT. DAR ACUM DE CAND L-ATI BAGAT IN UNPR PE PRIMARUL CATALIN CHERECHES ,S-A DUS UNPR CU TOT IN JOS.DOMNULE AMBRUS SA NU O PATITI ACUM CA DOMNUL CHERECHES SA VA IA LOCUL DE PRESEDINTE,SI DUMNEAVOASTRA SA RAMANE-TI PE DINAFARA……?NE PARE RAU DOMNULE AMBRUS……?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1