septembrie 19, 2021

Politia Locala, in stand-by: Fara amenzi pentru parcari, pana la alegeri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

masina parcareUmbla vorba prin oras cum ca baimarenii au verde la parcari, chiar si pe iarba din fata blocului. Zice-se prin cafenele ca un sot binevoitor, care s-a dus la Politia Locala din Baia Mare sa plateasca o amenda, primita de sotia lui, pentru parcare neregulamentara, a luat parte, fara sa vrea, la o discutie demna de piesele lui Caragiale.

In timp ce-si numara banii pentru a achita amenda, la urechile baimareanului au ajuns informatii din culisele precampaniei electorale. Gurile rele spun ca omul a auzit cum ca din dispozitia primarului Catalin Chereches, in perioada urmatoare, Politia Locala nu va mai amenda baimarenii care incalca normele rutiere si parcheaza neregulamentar.

Nu de alta, dar se apropie campania electorala, iar primarul baimarean nu vrea sa fie injurat de cetateni sau mai rau, sa piarda niste voturi.

Noi asa am auzit. Sa nu ziceti ca nu v-am spus.

Carlos SACALUL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Cala Sacala

  Eu am auzit ca Politia Locala a infiltrat un agent acoperit in Consiliul Judetean. Inca nu stim de partea cui e.

  Reply
 2. Zoli

  Vreau sa va spun ca am trecut duminica pe langa piata auto!DEZASTRU,REVOLTATOR!!!Masini parcate pe ambele parti al carosabilului,blocaje peste tot si atentie…masina politiei parcata langa drum,dar NICAIERI un amarat de politist care sa se ocupe de problema!Mai nesimtiti de politisti,mai lenesilor,de ce dracu nu va faceti voi treaba pentru care ati fost platiti??!Lua-v-ar dracu de nemernici!

  Reply
 3. justitiar

  BMW este masina adaptata pentru cei cu dizabilitati! Unde i ilegalitatea? Politia locala a comis ilegalitati cu caru atunci cand a dat amenzi si s/au incasat bani prin santaj! DACA NU PLATEAI AMENDA PE BAZA FOTOGRAFIEI TE AMENINTAU CU PROCESUL VERBAL. de fapt procesul verbal poate fi contestat sau nu in Instanta. EXISTA SENTINTA IN ACEST SENS DEFINITIVA SI IREVOCABILA DATA DE TRIBUNALUL MARAMURES!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2