Podul cu iz electoral. Anul trecut isi strangeau mainile, acum se razboiesc. Miza: sefia judetului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

lucian morar si gabriel zetea

Ziua in care Calin Matei, deputat al zonei Codru-Chioar, isi sarbatoreste ziua de nastere, iar Lucian Morar, primarul din Ulmeni, numara saptamanile ramase pana la inaugurarea podului de peste raul Somes, aduce pe platforma industriala a Baii Mari un transport impresionant de material metalic, care urmeaza a face parte din structura de rezistenta a investitiei de la Ulmeni.

Intersant este faptul ca in urma cu mai putin de un an, in echipa care a conceput si sustinut aceasta constructie, menita a lega doua judete, cei implicati isi aduceau multumiri reciproce pentru implicarea in vederea gasirii unei surse de finantare, iar acum recurg la atacuri directe.

Primarul Lucian Morar ii ridica statuie lui Gabriel Zetea, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, iar pe Emil Ambrus, consilier judetean UNPR, il omagia in slavi, precizand ca aportul acestora a fost unul esential pentru podul respectiv.

„Pentru ca aceasta investitie sa fie posibila am beneficiat de sprijinul vicepresedintelui Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, a consilierului judetean Emil Ambrus, a premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea. Toti au avut un aport in convingerea Ministerului Dezvoltarii ca acest pod este vital pentru comunitate. Este o investitie foarte importanta pentru Maramures, iar daca ar fi sa facem un clasament al prioritatilor, sunt convins ca se afla intre primele trei la nivel de judet”, afirma Lucian Morar, citat de presa vremii.

„Sigur, mai avem nevoie de cel putin 1 milion de euro in acest an pentru ca termenul ambitios impus de autoritatea locala, prin primarul Lucian Morar, sa fie respectat. Astfel, termenul prevazut pentru finalizarea constructiei este vara anului 2016. […] Finalizand aceasta constructie pe care Maramuresul o doreste de peste 20 de ani, vom da un exemplu tuturor administratiilor publice locale din judet ca se poate”, afirma Gabriel Zetea, in vara anului 2015.

Insa vremea declaratiilor in fata microfoanelor a trecut. Acum, uneperistul Lucian Morar candideaza la presedintia Consiliului Judetean Maramures, post pe care si Gabriel Zetea il doreste. Asa ca fostul taranist a trecut la atac. „Cu certitudine a fost un vot politic pentru impartirea banilor judetului condus vremelnic de cativa corifei ai administratiei, in frunte cu Zamfir Ciceu si Gabriel Zetea”, a tinut sa precizeze Lucian Morar, in luna martie a acestui an.

Replicile au venit imediat. Fostul sustinator al puscariasului Gigi Becali l-a atacat in direct pe primarul din Ulmeni, Emil Ambrus criticand pe platourile Maramures TV modul in care Lucian Morar isi aroga meritele pentru realizarea unei investitii de doua milioane euro.

Care dintre ei o fi avand muschii mai umflati, ramane sa aflam la inceput de iunie. Pe cei ce vor trece peste pod asta ii va interesa mai putin. Iar atunci, daca nu va fi prea tarziu, „corifeii” de care pomenea Lucian Morar (in radul carora se autoinclude) vor realiza ca normalitatea nu tine loc de glorie. Felicitari pentru pod, regrete pentru jalnica folosire a unei investitii de interes public in scop elecoral.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2