109 infractiuni sesizate in Maramures in intervalul 26 aprilie – 1 mai

Pe perioada minivacantei, politistii maramureseni au fost la datorie pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice.

In intervalul 26 aprilie – 1 mai, politistii au intervenit la 348 de evenimente sesizate, din care cele mai multe au fost sesizate prin apelul de urgenta 112. Au fost sesizate 109 infractiuni, cele mai multe contra persoanei, urmate de cele contra patrimoniului.

Din cele aproape 525 de sanctiuni contraventionale aplicate de politisti, in valoare totala de aproximativ 200.000 lei, cele mai multe au fost la regimul rutier. Acest lucru se datoreaza si faptului ca politistii rutieri au fost prezenti in trafic pentru cresterea sigurantei circulatiei pe drumurile publice din judet. Actiunile lor s-au soldat cu retinerea a 43 de permise de conducere, cele mai multe pentru incalcari ale regimului de viteza, potrivit IPJ Maramures.

De asemenea, politistii au intervenit pentru solutionarea a trei accidente grave si au intocmit 18 dosare penale pentru comiterea de infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1