11 absolventi, la inceput de cariera in cadrul IPJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 31 iulie, a fost prima zi din cariera de politist in cazul a cinci ofiteri care au absolvit cursurile Academiei de politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti si sase agenti de politie care au absolvit Scolile de agenti de politie „Septimiu Muresan” Cluj Napoca si „Vasile Lascar” Campina.

Tinerii politisti au participat la ceremonia organizata pentru primirea lor de catre conducerea Inspectoratului de Politie al judetului Maramures.

Ei au fost primiti cu ospitalitate de seful inspectoratului, chestor de politie, dr. Viorica Marincas, care  i-a felicitat si le-a facut tinerilor politisti o scurta prezentare a profesiei de politist, a frumusetii si riscului acesteia, exprimandu-si increderea ca, prin profesionalism, ambitie si integritate, vor obtine performanta la care aspira.

Absolventii isi vor desfasura activitatea la Serviciul  Ordine Publica, Serviciul Criminalistic, Serviciul Arme Explozivi si Substante Periculoase, Compartimentul Juridic, Politia Municipiului Baia Mare si la posturile de politie Repedea, Bistra, Coltau, Rona de Sus si Poienile de sub Munte, conform IPJ Maramures.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2