11 permise de conducere retinute in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deoarece pietonii sunt cei mai afectati in cazul implicarii intr-un accident de circulatie, ieri, 24 octombrie, politistii rutieri din Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Cavnic si Viseu de Sus au actionat pentru prevenirea si combaterea accidentelor de circulatie in care sunt implicati pietoni. La Cavnic, politistii au actionat impreuna cu specialisti ai Registrului Auto Roman Maramures.

Intre orele 7.00 – 20.00, politistii din Baia Mare au fost prezenti pe principalele artere de circulatie de pe raza municipiului si pentru neregulile constatate au aplicat 33 de sanctiuni contraventionale. 9 dintre acestea au fost aplicate pietonilor care si-au pus viata in pericol traversand prin locuri nepermise. De asemenea politistii din Baia Mare au retinut 11 permise de conducere, noua pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor, conform IPJ Maramures.

Alte 50 de sanctiuni au fost aplicate pentru neregulile constatate in trafic de politistii din Sighetu Marmatiei, Cavnic si Viseu de Sus. Ca masura complementara, acestia au dispus retinerea a cinci permise de conducere si retragerea a patru certificate de inmatriculare.

Valoarea amenzilor aplicate in cursul zilei de ieri a fost de aproximativ 20.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2