11 soferi maramureseni au ramas fara permisul de conducere

Reclame home 1
Reclame home 1

politia-circulatiePolitistii din Baia Mare si Seini au aplicat intr-o singura zi sanctiuni in valoare de aproximativ 15.000 de lei soferilor care nu au respectat normele legale privind acordarea prioritatii de trecere pietonilor si viteza de deplasare pe drumurile publice.

 „Neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si viteza excesiva sau neadaptata la conditiile de drum reprezinta cauze principale ale producerii de accidente rutiere.

Pentru a evita producerea unor astfel de evenimente rutiere, politistii din Baia Mare si Seini au actionat ieri, 28 martie, pe raza de competenta, pentru identificarea si tragerea la raspundere a soferilor care incalca prevederile legale privind circulatia pe drumurile publice.

Politistii au controlat mai multe autovehicule care s-au deplasat pe principalele artere de circulatie de pe raza municipiului Baia Mare si orasului Seini, si in urma controalelor efectuate au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 15.000 de lei”, potrivit buletinului informativ al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

De asemenea, politistii au retinut 11 permise de conducere si au retras un certificat de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole