110.000 de tigarete de contrabanda confiscate la Dragomiresti

Miercuri, 13 iunie, in urma activitatilor investigative desfasurate de Politia Dragomiresti cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, au fost confiscate 5.500 pachete de tigari susceptibile a proveni din contrabanda.

Politistii care efectuau activitati de supraveghere si control a traficului rutier au observat un autoturism care, la vederea politiei, si-a schimbat brusc directia de deplasare si a oprit in statia Peco din Dragomiresti, conform IPJ Maramures.

Politistii au stabilit ca la volan se afla un tanar de 26 de ani, cetatean ucrainean, iar in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca permisul de conducere al acestuia este suspendat iar autovehiculul nu figureaza inmatriculat.

In urma controlului asupra autoturismului politistii au gasit cantitatea de 110.000 tigarete netimbrate si fara documente de provenienta, in valoare de aproximativ 66.000 lei. Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda, punere in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat si conducere fara permis, iar fata de tanarul de 26 de ani a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1