112 – Mașină incendiată pe strada Păltinișului din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Reglare de conturi azi noapte pe strada Păltinișului din Baia Mare. O mașină a fost incendiată de persoane necunoscute, incendiul afectând și un al doilea autoturism aflat în zonă. Polițiștii băimăreni au demarat cercetările în acest caz pentru a identifica autorii distrugerii.

ACTUALIZARE Polițiștii maramureșeni spun că este a treia mașină distrusă de foc în acest final de săptămână de pe strada mai sus amintită. În 16 martie o altă mașină avea să fie cuprinsă de flăcări, însă în acel caz nu a fost vorba de vreo mână criminală, ci de o defecțiune tehnică.

„Azi noapte, la ora 01.05, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112, ulterior prin plângere, de către un bărbat de 50 de ani, despre faptul că pe strada Păltinișului, persoane necunoscute i-au distrus autoturismul prin incendiere.

Autoturismul a ars în totalitate prejudiciu cauzat fiind de 8.000 de lei. Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit faptul că un autoturism care se afla parcat lângă autoturismul cuprins de flăcări, a fost avariat cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei. După stingerea incendiului, pompierii au stabilit cauza probabilă că fiind o acțiune intenționată cu scopul de a genera incendiul.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incendiul”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole