112 -Viseuan prins sub tractor

Reclame home 1
Reclame home 1

Prin Sistemul Unic de Apeluri de Urgență 112 a fost anunțat în urmă cu puțin timp faptul că o persoană este prinsă sub tractor în Vișeu de Sus. La fața locului au ajuns politiștii din Vișeu de Sus, care încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat, dar și echipajele de prim ajutor.

Incidentul a avut loc pe strada Borcutului din oraș.

ACTUALIZARE Este vorba despre un bărbat de circa 25 de ani care la momentul transportului la spitalul Vișeu de Sus prezenta semne vitale. La fața locului au fost echipaje de descarcerare, dar și de ambulanță.

ACTUALIZARE 1

„În urma sesizării prin S.N.U.A.U.112 polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani din oraș, a condus un tractor agricol fără să dețină permis de conducere. La un moment dat a efectuat manevra de întoarcere, a urcat cu roțile de pe partea stângă pe un mal de pămînt, drumul fiind acoperit cu noroi, iar din cauza diferenței de nivel dintre mal și drum s-a răsturnat.

Tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar ulterior din cauza complicaților suferite, a decedat. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragos Hojda

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2