12 biciclisti sanctionati de politisti, in Baia Mare

PNL

In cadrul actiunii desfasurate joi, 19 aprilie, intre orele 07.00 – 20.00, pe raza municipiului Baia Mare au fost depistati mai multi biciclisti care nu au respectat legislatia rutiera si s-au expus victimizarii prin accidente.

Din cele 50 de sanctiuni contraventionale aplicate, 12 au fost in cazul biciclistilor care se deplasau sub influenta bauturilor alcoolice, circulau cu biciclete ce prezentau diverse defectiuni tehnice sau nu aveau asupra lor documente de identitate.

“Politistii reamintesc ca pentru a conduce o bicicleta pe drumurile publice trebuie sa aveti varsta minima de 14 ani, sa cunoasteti regulile de circulatie, sa va echipati bicicleta corespunzator, cu dispozitive fluorescent reflectorizante si sa fiti si dumneavoastra echipati corespunzator!

Pentru a preveni victimizarea, circulati cat mai aproape de marginea din dreapta a drumului iar atunci cand mergeti in grup circulati doar in coloana, nu circulati cu bicicleta sub influenta bauturilor alcoolice si nu traversati trecerile pentru pietoni PE bicicleta. Nu uitati, casca de protectie va poate salva viata!.

De asemenea, va recomandam sa nu va lasati bicicleta neasigurata si nesupravegheata si sa nu va lasati in cosul bicicletei bunuri, bagaje, telefoane mobile! Furtul unei biciclete neasigurate se comite in timp foarte scurt”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1