12 dosare penale intocmite in week-end de politisti pentru infractiuni rutiere

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In perioada 17-19 februarie, politistii rutieri au desfasurat actiuni pe drumurile publice din judetul Maramures pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, in urma carora 12 conducatori auto s-au ales cu dosare penale.

Politistii au verificat peste 200 de autoturisme aflate in trafic si au constatat 137 abateri de la normele rutiere pentru care au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de peste 34.000 lei. De asemenea au fost retinute in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 14 permise de conducere si trei certificate de inmatriculare, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Totodata, politistii au intocmit 12 dosare penale pe numele unor conducatori auto care au savarsit infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice astfel: in sase cazuri pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, in patru cazuri pentru punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si in doua cazuri pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *