12 soferi maramureseni au ramas fara permisul de conducere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sofer volanPolitistii din Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Borsa au actionat luni, 2 februarie, pentru a preveni producerea de accidente rutiere cauzate de neacordarea prioritatii de trecere pietonilor sau starii tehnice necorespunzatoare a autovehiculelor precum si pentru combaterea comertului ilicit.

In municipiul Baia Mare, politistii Biroului Rutier au actionat, intre orele 07.00 – 21.00, in zona trecerilor pentru pietoni pentru a verifica daca soferii respecta normele legale prevazute in O.U.G. 195 din 2002 privind circulatia pe drumurile publice. Astfel, ei au controlat 29 de autoturisme ce se deplasau pe principalele artere de circulatie si pentru abaterile constatate au aplicat 32 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 8500 de lei.

De asemenea, ei au retinut 12 permise de conducere, dintre care sapte pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si cinci pentru nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului.

La Sighetu Marmatiei, politistii au actionat in targul ce se organizeaza lunar precum si in zonele adiacente acestuia, pentru protejarea populatiei impotriva unor activitatilor de comert ilicit. Ei au controlat 33 de persoane fizice si juridice si au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de aproape 7000 de lei. Totodata, politistii au confiscat bunuri estimate la valoarea de 300 de lei si au pus in aplicare sase mandate de aducere.

La Borsa, politistii au actionat impreuna cu  reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures. Ei au controlat autovehiculele aflate in trafic pentru a constata daca acestea indeplinesc conditiile tehnice prevazute de lege pentru a circula pe drumurile publice. Participantii la actiune au aplicat 14 sanctiuni in valoare de 3500 de lei si au retras trei certificate de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2