120 litri alcool confiscati de politistii de frontiera din Viseu de Sus

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din Viseu de Sus au descoperit intr-o masina 120 de litri de alcool pentru care soferul nu avea documente de provenienta.

Frontieristii au oprit pentru control un autoturism marca Ford, condus de un barbat de 50 ani, din Maramures. In urma verificarilor facute, politistii de frontiera au descoperit mai multe recipiente din plastic, care contineau un lichid incolor cu miros de alcool, pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta documente de provenienta.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Persoana in cauza, precum si autoturismul au fost conduse la sediul politiei de frontiera pentru continuarea cercetarilor. In urma inventarierii a rezultat cantitatea de 120 de litri alcool, iar in cauza, se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita prevazuta de lege.”

Cei 120 litri de alcool au fost confiscati.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2