septembrie 19, 2021

126 de sanctiuni contraventionale intr-o singura zi, pe drumurile din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii rutieri au desfasurat joi, 21 februarie, mai multe actiuni de combatere si prevenire a accidentelor rutiere, fiind prezenti pe principalele artere rutiere din judet.

Astfel, pe raza municipiilor Baia Mare si Sighetu Marmatiei, dar si pe drumurile publice de pe raza localitatilor Baia Sprie, Sisesti, Somcuta Mare, Valea Chioarului, Campulung la Tisa, Remeti si Leordina, politistii, insotiti re reprezentanti ai Registrului Auto Roman, au oprit pentru verificari mai multe autoturisme.

In urma verificarilor efectuate, politistii rutieri au constatat 126 de sanctiuni contraventionale, pentru care au fost aplicate amenzi in valoare de peste 38.000 de lei.

De asemenea, politistii au aplicat masura complementara de suspendare a dreptului de a conduce in cazul a sase conducatori auto, care au depasit viteza maxima admisa cu peste 50 km/h, au efectuat depasiri neregulamentare sau nu au acordat prioritate de trecere pietonilor si autovehiculelor si au retras pentru nereguli tehnice sapte certificate de inmatriculare, potrivit IPJ Maramures.

In cadrul acelorasi actiuni, politistii au constatat doua infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Pe numele unui sighetean, depistat in timp ce conducea un autoturism chiar daca avea permisul de conducere retinut si pe numele unui baimarean care a condus cu permisul anulat si in stare de ebrietate, au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand ca la finalizarea acestora sa fie propuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2