13.200 de petarde confiscate de la un maramuresean

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus au identificat, pe o strada din localitatea Viseu de Sus, un cetatean roman, in varsta de 50 ani, care detinea 13.200 de petarde, in valoare de 3.450 lei, fara a fi autorizat in acest sens.

In data de 28 noiembrie 2019, pe timpul unor misiuni de supraveghere si control in zona de competenta, lucratori din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus, judetul Maramures, au depistat, pe o strada din localitatea Viseu de Sus, o persoana care detinea, intr-o cutie, mai multe materiale pirotehnice.

“Persoana a fost identificata ca fiind cetatean roman, N. V. in varsta de 50 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures, iar in interiorul cutiei au fost descoperite mai multe petarde. Din verificari a rezultat ca maramureseanul nu este autorizat pentru a desfasura operatiuni cu astfel de materiale.

In urma inventarierii, s-a constatat faptul ca este vorba despre 13.200 bucati de materiale pirotehnice, in valoare de aproximativ 3.450 de lei, marfa ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

In cauza, sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea regimului de comercializare a articolelor pirotehnice, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun”, a spus Iulia Stan, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1