130 de copii si tineri din programele Hope and Homes for Children au participat la Jocurile Speciale de Iarna din Cavnic

Reclame home 1

Peste 130 de copii si tineri cu nevoi speciale din serviciile de protectie a copilului din judetul Maramures, din cadrul Asociatiei ASSOC, a Asociatiei Esperando si a Centrului de zi Luchian au participat, luni, 19 martie, la cea de-a 18-a editie a Jocurilor Speciale de Iarna, pe partia „Icoana” din Cavnic. Evenimentul sportiv a fost organizat de Fundatia Hope and Homes for Children Romania si sustinut de Bridges for New Beginnings, SUA.

 Copiii si tinerii au fost organizati in 10 echipe: Albinutele, Buburuzele, Catelusii, Fluturasii, Ghioceii, Inimioarele, Lalelele, Omuletii de zapada, Pisicutele si Stelutele si au participat, pe rand, la cele 7 probe ale competitiei. Au jucat fotbal, sotron pe zapada, parasuta, popice, s-au intrecut la trasul franghiei si la stafeta cu lingura cu ou si s-au dat cu saniuta pe partie.

Distractia de pe partie s-a terminat cu un moment festiv, in care toti participantii au primit diplome, medalii si tricouri. Copiii si tinerii au fost foarte incantati de ziua petrecuta pe partie, in zapada, dar mai ales de activitatile care au fost o ocazie foarte buna de a se intrece intre ei. De altfel, pentru copiii si tinerii cu nevoi speciale aceasta competitie reprezinta, in fiecare an, cel mai asteptat  eveniment.

La editia din acest an a Jocurilor Speciale de Iarna s-au aflat voluntarii de la organizatia de tineret YMCA Baia Mare si cei ai Hope and Homes for Children, care au fost alaturi de participanti pe parcursul intregului eveniment.

Hope and Homes for Children organizeaza Jocurile Speciale de Iarna inca din anul 2000, cu scopul integrarii sociale a copiilor si tinerilor cu nevoi speciale prin activitati de petrecere a timpului liber si intreceri sportive specifice sezonului de iarna.

Jocurile Speciale de Iarna sunt organizate cu sprijinul Bridges for New Beginnings, SUA.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *