15% din spațiul de depozitare existent în România este neocupat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

15% din spațiul de depozitare existent pe plan local este neocupat în momentul de față, acesta însumând aproximativ 650.000 metri pătrați. Valoarea spațiului total de depozitare neutilizat este de circa 6 milioane de euro, fără a lua însă în calcul și costurile serviciilor logistice, precizează profit.ro.

Gradul de ocupare a depozitelor poate ajunge la 90-95% din capacitatea acestora până la final de an, dat fiind faptul că închirierea pe termen scurt poate reprezenta o soluție de back-up pentru perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă, când tot mai multe magazine online și business-uri în plină dezvoltare au nevoie de o soluție rapidă și eficientă de depozitare a stocurilor, în diferite zone cheie din țară, estimează Storage Logistics, marketplace local pentru spații de depozitare.

“Ne-am dat seama că multe companii locale au nevoi imediate, legate de un anumit sezon de vânzări, așa cum este Black Friday sau perioada sărbătorilor”, spune Cristina Dumitrescu, Managing Partner Storage Logistics.

Piața locală de depozitare va însuma aproximativ 5 milioane de metri pătrați de spații de depozitare la sfârșitul anului 2020, potrivit specialiștilor în domeniu, însă marea majoritate a depozitelor nu și-au fructificat până în prezent spațiul neocupat.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/15-din-spatiul-de-depozitare-existent-in-romania-este-neocupat-19627584

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *