1,53 % din numarul posturilor din invatamantul preuniversitar sunt afectate de prevederile OUG nr.1/2020, care vizeaza detasarile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEC) a solicitat inspectoratelor scolare judetene, dar si Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti o analiza cu privire la impactul aplicarii prevederilor punctului 20, Art. III, alin. (1) si (2) din OUG nr.1/2020, prin care se stipuleaza ca detasarile se pot se realiza numai cu personal angajat in institutii si autoritati publice.

“Rezultatele raportului realizat de catre inspectoratele scolare judetene si Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a evidentiat ca numarul posturilor care se vor vacanta prin aplicarea prevederii mentionate anterior reprezinta 1,53% din numarul posturilor didactice auxiliare si nedidactice din sistemul de invatamant preuniversitar.
Inspectorii scolari generali vor monitoriza desfasurarea activitatii unitatilor de invatamant si vor lua toate masurile care se impun, in conformitate cu prevederile legale” s-a precizat intr-un comunicat transmis de MEC.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2