16.000 de flyere distribuite de DSP Maramures la primarii, spitale, Crucea Rosie, ONG-uri, dar si in PTF Petea si Urziceni. Institutiile urmeaza sa le imparta populatiei (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

La initiativa directorului Rares Pop, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Maramures au demarat o campanie de informare si prevenire a populatiei in ceea ce priveste COVID-19. Au fost impartite, ieri, 16.000 de flyere in mai multe puncte importante din judet, dar si in PTF Petea si Urziceni.

Aceste flyere au fost facute de Rares Pop cu scopul de a informa populatia cu privire la Coronavirus (vezi foto jos). De precizat ar fi faptul ca cele 16.000 de bucati au ajuns la trei primarii, respectiv Baia Mare, Borsa si Sighet, dar si la Crucea Rosie, Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris”, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Boli Infectioase precum si la cateva ONG-uri.

Rares Pop, director DSP Maramures: “Aceste flyere au rolul de a informa populatia cu privire la COVID-19. Astfel, am explicat cine este predispus la complicatii severe ale bolii, cum se raspandeste virusul si cat rezista pe suprafetele exterioare. Tot pe acest flyere prezentam care sunt cele zece reguli care trebuie respectate pentru a ne proteja. Au fost facute 16.000 de bucati. Dintre acestea o parte au fost trimise ieri in punctele de frontiera Petea si Urziceni pentru a fi distribuite cetatenilor care vin din Italia, zonele afectate, indeosebi si vor sa intre pe teritoriul tarii noastre.”

Astazi cele trei primarii vor stabili locatiile in care vor fi distribuite aceste flyere.

Horia Vasile Scubli, primar Sighetu Marmatiei: “Vom imparti astazi aceste flyere in zonele cele mai populate, cum ar fi: piata, centrele comerciale, zona Primariei Sighet si a garii. Am decis ca aceste materiale sa fie impartite de politisti locali deoarece populatia ii respecta si vor intelege ca demersal domnului director de la DSP Maramures, Rares Pop este bine intentionat.”

Si la Borsa, primarul Sorin Timis a optat pentru ca politistii locali sa imparta flyerele tot in zonele populate, centrul localitatii, la elevi in momentul in care vor iesi de la scoala, in fata Primariei, dar si la intrarea in principalele magazine din oras.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole