16 iunie ultima zi: Inca 70 de locuri disponibile pentru sterilizarea gratuita a patrupedelor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pana la data de 16 iunie inclusiv se mai pot steriliza gratuit inca 70 de patrupede. Animalele care intra in acest program, initiat de Asociatia “Salvati animalele”, pot fi caini sau pisici.

Orice proprietar care are venituri medii sau submedii poate sa-si programeze animalul de companie pentru interventia chirurgicala. Totodata sunt acceptate si animalele care traiesc in curtea diverselor institutii sau societati private.

Astfel, cei interesati se pot adresa medicului veterinar, care s-a oferit voluntar, Iuliu Baran, la numarul de telefon 0722315057.

„Initiativa porneste de la Asociatia Salvati Animalele din Baia Mare. Ei au obtinut finantarea de la trei asociatii de protectie a animalelor din Germania, care achita contravaloarea materialelor si a medicamentelor. Pentru un caine spre exemplu, costul se ridica la aproximativ 100 de lei in care intra anestezia, firele resorbabile, antibioticul, iar restul, cum ar fi manopera, cabinetul, contribuim noi, voluntar”, a declarat Iuliu Baran, medic veterinar.

La ora actuala, costul de sterilizare la o catelusa porneste de la aproximativ 200 de lei si, in functie de talie, ajunge pana la 350 de lei.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *