16 PARCĂRI SUPRATERANE – Garajele ridicate legal vor fi făcute una cu pămantul în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Garajele ridicate ilegal în Baia Mare au început a fi demolate. Administrația locală spune că „este o primă etapă a proiectului prin care urmează să se elibereze orașul, cartierele sufocate de garaje, construind în schimb 16 parcări supraterane”.
„Astfel, vom fluidiza circulația pe arterele principale, dar și pe străzile din cartiere. Vom putea amenaja funcțiuni importante cum sunt locurile de joacă, de relaxare, zone verzi, având în același timp suficiente locuri de parcare și pentru depozitare. Până la finalul anului vom demola toate garajele ridicate nelegal. În etapa a doua vom demola și garajele autorizate, însă vom avea grijă să oferim câte un loc gratuit, în noile parcări, pentru o anumită perioadă de timp, atât pentru mașină cât și o boxă pentru depozitare în demisolul parcărilor supraterane.
Baia Mare are nevoie de reurbanizarea cartierelor, locuri de parcare suficiente, și spații de depozitare. Am demolat pe cale administrativă mai multe garaje situate pe Bd. Unirii. Au mai fost demolări recente ale unor garaje ridicate nelegal pe strada Mărgeanului respectiv în zona Bilașcu”, precizează Primăria Baia Mare.
Interesant cum poți demola un garaj autorizat pentru care ai încasat, ca administrație locală, impozit ani de zile și acum spui că lucrurile s-au schimbat. Dar întai să vedem cele 16 parcări supraterane și mai vorbim apoi dacă se demolează garajele.
Dragos HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

  1. Ion

    Pentru garaje se incaseaza anual impozit pentru 12 luni, nu ai cumparat terenul, nimeni nu ti-a garantat pe viata acel loc. Terenul este al primariei si ti-l da in folosinta pe cate 12 luni.
    Unde sa faca parcarile supraetajate daca nu face loc prin daramarea garajelor vechi?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole