16 permise de conducere suspendate de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politia-circulatieIn perioada 23 – 25 octombrie, politistii rutieri au actionat pe principalele artere de circulatie de pe raza judetului pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum si pentru identificarea si tragerea la raspundere a celor care incalca prevederile legale sau comit infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Ca urmare a actiunilor intreprinse pentru depistarea soferilor care conduc autovehicule cu viteza peste limita legala, care nu acorda prioritate de trecere pietonilor sau care conduc autovehicule chiar daca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, politistii au aplicat 288 de sanctiuni contraventionale, informeaza IPJ Maramures.

Valoarea totala a amenzilor a fost de aproape 60.000 de lei. Ca masura complementara, politistii au retinut in vederea suspendarii 16 permise de conducere si au retras sapte certificate de inmatriculare.

Totodata, au fost constatate sapte infractiuni rutiere, cele mai multe de cele mai multe de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere valabil.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *